onsdag 18 april 2012

Lägesrapport

Att det ska vara så svårt att ta sig tid att göra en uppdatering här... Men nu så.

Spökprojektet i åk 1 skulle ha introducerats nu i måndags, men av olika skäl så blev det uppskjutet en vecka. Hur somhelst så tror det kommer gå bra, Anna och Annelie har förberett det bra så nu känns det som att det bara är att köra. Det förra inlägget här var en minimini-redovisning av några tankar efter en eftermiddag med en föreläsning om Att skriva sig till läsning. Vi gick på den alla tre som är involverade i Spökbloggen och kände oss ganska duktiga när vi insåg att vi har tänkt helt rätt med vårat upplägg trots att vi inte fördjupat oss i metoden innan planeringen.
Vad gäller esursen har det inte hänt mycket på sidan ännu, men i mitt huvud desto mera. Nu gäller det att få dit allt så att det blir som jag har tänkt det.

I måndags var jag och en kollega på en inspirationseftermiddag för 1-1 arbete. Den största behållningen av de timmarna var att få testa på samarbete i Prezi. Alltså hur flera personer kan jobba i samma presentation samtidigt. Ett toppensätt för att se till att alla elevr i en grupp kan vara aktiva samtidigt.

Nästa vecka ser jag fram emot SETTmässan på onsdag och torsdag. Jag och Anna ska på flera intressanta seminarier =).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar